Харесва ли ме? Как да разбереш когато някой те харесва?

харесва ли ме

Как да разбера харесва ли ме?

 Както всичките ми други статии и тази не съдържа традиционен или стандартен съвет, а по-скоро предоставя съвети, които биват подкрепени от психология или научни изследвания.

 На мен лично обикновено ми отнема по-малко от 30 минути, на първата среща, за да разбера дали някой ме харесва или не. Следните сигнали ще ти помогнат да увеличиш драстично шансовете си за това да разбереш дали някой те харесва или не.

 

Подсъзнанието и това да знаеш дали някой те харесва.

 Нашето подсъзнание винаги е откровено и винаги изпраща сигнали, които съдържат истинските ни чувства, дори да се опитваме да ги скрием съзнателно. Като разбереш тези несъзнателни сигнали, ще можеш лесно да определиш дали някой те харесва дори и да се опитва да покаже обратното.

Хората обикновено не изявяват истинските си емоции, а вместо това само разкриват тези, които са подходящи за ситуацията, в която са поставени. Например 99% от нас няма да се приближат до непознат човек на улицата и да му кажат, че изглежда ужасно, но подсъзнателния ни ум би ни задействал мисли, които показват, че не обичаме начина, по който този човек изглежда.

 

Знаци, които показват дали някой те харесва
(основавайки се на психологията на привличането)

  • Подсъзнателна близост: Подсъзнанието ни мисли по примитивен начин. Ето защо може да се почувстваме уплашени докато гледаме страшен филм дори да сме в пълна безопасност. Същото важи и за любовта. Подсъзнанието ни мисли, че физическата близост може в последствие да доведе до емоционална близост. Ако някой те хареса, той/тя ще се приближи към теб, когато говори с теб, докато най-накрая е вече достатъчно близо. Ако леко отстъпиш назад той/тя подсъзнателно ще пристъпи напред, за да запази малката дистанция помежду ви.

 

  • Автоматично установяване на разбирателство: Обикновено подражаваме на жестовете на тези, които са ни близки без да го забелязваме. Опитай се да наблюдаваш начина, по който се държиш с близките си приятели и ще видиш, че през повeчето време си подражавате един на друг. Това не се случва освен с близки приятели или с хора, които наистина харесваш. Ако някой ти подражава дори и бегло да те познава, тогава има голяма вероятност да изпитва симпатии към теб. 

 

  • Дебелия пръст на крака ми те харесва: когато някой харесва друг човек той подсъзнателно се опитва да го държи “под очи”. В резултат на което пръстите на краката му да сочат човека, който харесва, където и да е той. Несъзнателно, умът ти мисли, че щом пръстите ти сочат някъде, тогава можеш да се придвижиш лесно към това място. Същото важи и за обратното. Ако си на интервю за работа и наистина искаш да си тръгнеш, тогава пръстите ти ще сочат към изхода или поне не към интервюиращия.

 

  • Преувеличена усмивка: Фалшивите усмивки обикновено бързо избледняват, но когато човека продължава да се усмихва за по-продължителен период от време, тогава това може да значи, че той е заинтересован. Добави към това и усмихване без очевидини причини и може да си сигурен, че нещо се случва.

 

  • Хиляди сигнали от езика на тялото: Езика на тялото на човека бива контролиран от подсъзнанието му. Дори и да се е опитвал да те игнорира, то неговия език на тялото ще открие дали наистина те харесва или не. Знаци като това да си играе с косата, да бъде притеснен в присъствието ти и това зениците му/й да са разширени, когато те види, може да индикира, че човека те харесва. За повече информация виж статията: сигнали на езика на тялото и любовта.

 

  • Не филтриране на това което би трябвало да бъде филтрирано: Нашите мозъци получават и обработват два милиона бита информация в секунда. За пример в момента ти най-вероятно, ако си насочиш вниманието си би забелязал вида на прозореца на браузъра си, размера на екрана си, шума идващ от вън, както и шума от тиктакащия часовник до теб. Ако цялата тази информация трябва бъде обработена детайлно от подсъзнанието ти, то би се претоварило, ето защо, повечето от нея е филтрирана и изоставена, докато не останеш само със седем бита информация в секунда. Ето защо ние никога не забелязваме леките промени във външния вид на някой, докато не проявим интерес към него. Ако някой те харесва то той ще забележи и дребните промени във външния ти вид, защото този тип информация няма да бъде филтрирана от подсъзнанието му.

 

Опровержение

 Тази информация се предоставя само за тези, които искат да имат сериозна връзка или брак като тяхна цел. Това не е сайт за запознанства или сайт, който предоставя съвети само за срещи. Не нося отговорност за прилагането на подобна информация за подобни дейности или за вредата, която може да доведе до погрешната употреба на такава информация. Този сайт е създаден с цел да помогне на хората да разберат себе си по-добре, а не да ги кара да злоупотребяват със съветите в него.

 

Сподели:

Comments

comments