Как да се справим с депресията – книга описание

Как напълно да се отървеш от депресията и промените в настроението, без да се налага да посещаваш психолог или да употребяваш различни лекарства

  Защо повечето хора губят адски много време (дни, седмици дори и месеци), за да преодолеят депресията и какво може ТИ да направиш, за да се справиш с нея още СЕГА?

 

 

 Здравей! Позволи ми да те попитам няколко неща…

 Да си изпитвал преди или наскоро нещо от долу изброените…

 • Чувство на отпадналост и липса на мотивация за каквото и да е?
 • Само обвинение и самосъжаление, мислейки си че не струваш и не заслужаваш да бъдеш щастлив/а?
 • Да са ти минавали мисли за прекратяване на живота с надеждата, че „следващия“ ще е по-добър
 • Чувство на безнадеждност и безизходица, без да знаеш какво да предприемеш от тук на сетне, мислейки си че света свършва?
 • Започване на деструктивни навици като употреба на алкохол, цигари или дори наркотици
 • Чувство на вина за нещо, което може би си мислиш, че си сторил/а погрешно, а всъщност не е било наистина толкова неправилно…

 

   Сега нека те попитам: 

В момента в някоя от тези ситуации ли се намираш?

 Има ли нещо в живота ти, което ти пречи да се чувстваш добре и щастлив, но поради някаква причина сякаш просто нещо ОТВЪТРЕ те възпира?

 

Ето и голямата ИСТИНА относно депресията

 

   Депресията е просто СИГНАЛ…

 Какво означава това?

Обяснено по-ясно депресията е сигнал, който мозъка ти изпраща, когато „усети“ че имаш нужди, които не са ти покрити.

 Тя не се случва без причина, както и не си заминава без причина.

 Помисли за последния път, когато си изпитвал тежка депресия или само си имал симптоми на депресия…

 Какво смяташ, дали това за което си мислел просто се случва или смяташ, че има определена причина, поради която депресията се е породила.

 Именно: ако си нормално и здраво мислещ човек то тогава най-вероятно смяташ, че всичко или поне повечето неща в света се случват с причина.

 

Преди да си я изтеглил ето накратко какво ще научиш вътре, за да знаеш че е точно за теб:

 

 • Какво е това, което повечето хора си мислят, че знаят относно справянето с лошото настроение, но всъщност малцина знаят и как да използваш тази информация, за да се справиш мигновенно с депресията и лошите емоции (без да се налага да употребяваш странни медикаменти и т.н.) – стр.18

 

 • Причините криещи се в подсъзнанието ти, които са те довели до това състояние и как точно да ги откриеш и да се справиш с тях – стр. 30

 

 • Отне ми десет години на проба и грешка, за да разбера кои са най-ефикасните начини, които карат човек да се върне отново в нормално състояние на ума и чувствата си и мога да ти ги преподам за пет минути. Само тези няколко неща могат да ти спестят изключително много време и изхабени емоции (това са неща, които изключително бих се радвал, ако някой ми бе показал още когато за пръв път бях изпитал тези лоши чувства)

 

 • Знаеш ли, че най-елементарната грешка, която хората правят, когато се опитват да се отърват от депресията е също така и най-често срещаната? Ще ти покажа, как лесно и просто да елиминираш тази опасна грешка ЗАВИНАГИ. – стр. 28

 

 • Защо негативните и деструктивни вярвания, които повечето хора имат, са като усилвател на лошите чувства – ще разбия всяко едно от тях за теб и ще ти подскажа какво точно да направиш, за да го преодолееш за добро – стр. 49

 

 • Ключа за това да си препрограмираш мозъка и да се превърнеш в човек, който е непоклатим, когато бива подложен на стрес и промени в настроението . – стр. 61

 

 • ТРИТЕ неща, които ТРЯБВА да направиш, за да се отървеш трайно от чувството на унилост и безпомощност (може би не е точно това, което си мислиш).

 

 • Вродените генетични „предразположености”: вярно ли е, че гените са причината за това да страдаш по-често от депресия и промяна в настроението: всичко по темата на страница 73

 

 • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако не знаеш каква е грешката, която повечето хора правят при опит за справяне с лошите емоции, ти най-вероятно я правиш и сега. Ще ти покажа коя е и как със сигурност да я избегнеш.

 

 • Тайната сила на подсъзнанието ти – ще научиш скритите механизми, непознати на 99% от хората,  които се таят изпод повърхността на твоя ум. Съумявайки да разчетеш тези сигнали ще си винаги по-напред в това да се справиш с лошите настроения.

 

 • Ако не знаеш правилната причина за справяне със стреса, ти най-вероятно изпадаш в състояние на „промяна на настроението и емоционална чувствителност’’, ДОРИ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СИ ОСЪЗНАТ ЗА КОЕТО. Ще ти покажа какво точно да направиш и как да разбереш, когато това се случи.

 

 • Погрешния въпрос, който повечето хора си задават, когато се опитат да намерят решение на своите личностни проблеми. (по-добре да спреш да си го задаваш, ако искаш по-бързо да се отървеш от нещастното състояние в което може би се намираш)

 

 • Някога да си се депресирал в резултат на нещо странично като гледането на тъжен филм или слушането на тъжна песен. Ще разбереш как медията може да ти попречи за това да се чувстваш добре и какво трябва да направиш, за да си тренираш ума да не се повлиява от подобни стимули.

 

 • Доказан метод да изградиш и подсилиш и промениш вярванията до такава степен, лошите чувства буквално да не намират място в твоята система

 

 • И още много много…

 

Провери дали тази книга е точно за теб…

  Всъщност това е много важен въпрос, който да си зададеш…

 Все пак на дали на всеки точно в този момент му е необходимо да се справя с лоши чувства на унилост и безпомощност…

 Даже ако в момента се чувстваш щастлив и позитивен, то четенето на тази книга може да ти се струва и малко дразнещо или загуба на време…

 И това да четеш някакви неща по тема, която в момента не те вълнува би ти омръзнало бързо.

 Тази книга може и да е за теб, но може и в края на краищата да не е.

 До този момент сигурно вече имаш някаква представа дали тя би ти помогнала да имаш и постигнеш това, което искаш: да се отървеш от емоции като тъга, чувство на безсилие, безпомощност, депресия и дори скука.

 Ако е подходяща за теб – супер.

 Ако ли не – няма проблем.

 Разработих тези материали за специалната и точно обособена група от хора.

 

 

На кого е предназначен да помогне най-много този вид материал…?

 

 Както споменах съм изготвил тези книги за много специална група от хора.

 Ако си част от нея, тогава аз силно ти препоръчвам да инвестираш в тези книги…

 Нека обясня КОИ хора биха се възползвали най-много от тази информация.

1) Мъже и жени, които поради дадени обстоятелства се чувстват зле относно себе си, изпитвайки чувства на безполезност и безжижненост.

2) Такива, които мислят че страдат от депресия и не искат да употребяват лекарства за това да се справят с нея

3) Хора, които са подложени на стрес и негативни фактори и търсят активно решение за това как да ги намалят и дори елиминират

4) Хора занимаващи се с психология или просто любители, които биха искали да обогатят знанията си по темата

 

За кого НЕ Е предназначен този вид материал…?

 Тази книга НЕ Е за…

1) Някой, който е задоволен със собственото си текущо психологично състояние и е напълно щастлив.

2) Някой който никога не е страдал от депресия и най-вероятно никога не би.

3) Някой, който знае винаги какво да стори, когато бива подложен под стрес и когато лошите емоции надделеят.

4) Някой, който не вярва че е възможно.

 

 

Какво различава тази книга от останалите подобни книги по темата?

 

 • В тази книга няма да откриеш обикновени съвети като: „мисли по-положително“, „обичай живота“ или „бъди оптимист“, но вместо това тя съдържа директни и практични съвети, които са основани на психология, подсъзнателно програмиране, когнитивно поведенческа терапия, експресивана терапия, психодинамична терапия, между-личностна терапия и много други полета.

 

 • Тази книга не предлага бързи решения, които траят за няколко дни, а после губят ефект – неща като: „Трябва да пътуваш“ , „вземи си няколко дена отпуск“ или „говори с приятел“, а вместо това предоставя постоянни решения за справяне с депресията, промените в насторението и тъгата, които са основани на сложни психологически принципи, които са достатъчно опростени, за да могат да бъдат разбрани от всички.

 

 • Книгата няма само да ти помогне да разбереш тези емоции и корена на причината им, но също ще ти даде практични и ефективни стъпки, които ще ти помогнат да се отървеш от тях, да намалиш лошия ефект, който имат над живота ти и да ги предотвратиш от това отново да те навестят.

 

 • Книгата няма само да ти каже как да се справиш с депресията, но също ще те научи как да преодолееш лошите настроения, как да се справиш с потиснатите емоции, как да си контролираш емоциите, как да предотвратиш лошите настоения, как да станеш емоционално гъвкъв, как да елиминираш стреса от живота си, как да си канализираш гнева правилно и как да живееш един по-щастлив живот.

 

 • Другото, което прави тази книга различна е, че тя няма алтернативи. Търсия целия интернет, търси за безплатни съвети, приеми всички съвети, които можеш и веднага щом откриеш, че не действат, ела обратно и си я вземи. Няма безплатни алтернативи, за информацията в тази книга.

 

Сега искам да си откровен със себе си.

Колко би струвалa за теб подобна информация…

… която би ти дала способността да се избавиш от всякакви…

…нежелани емоции като стрес, нещастие, тъга и болка

 Силата за това най-после да имаш качествените моменти в своя живот…

 Силата за това да не трябва да се примиряваш с това „което живота ти поднася“. За повечето хора отговора, е че не е кой знае какво.

 Това е причината защо всеки ден на запад хора от целия свят плащат на инструктори и терапевти от $500 до $3,000, за да посещават техните консултации и обучения.

 Девет от десет от тези души споделят след това, че биха платили даже два пъти повече от тази цена.

 Малко са истински важните неща в живота и знание от такава спепен относно справене с лошите настроения е едно от тях, до което ще имаш достъп в живота си.

 Но познай какво…

 Не само, че ти ще платиш значително по-малко от това, което тези хора плащат… Също така ще получиш достъп до материал, който е по- конкретен… по-съвместим… и практичен от всичко останало, което някога може да откриеш.

 

  Ето как стоят нещата.

 Истинската цена, за подобен вид информация по световните сайтове не е по-малко 89,90 щатски долара.

Но все пак разбирам стандартите на живот в нашата държава, за това смятам че най-разумно е да я обявя за 29.90 лв. Да, тройно по-малко.

 Както казах на запад такава информация не би струвала по-малко от $90 и наистина не знам и аз дали да не я пусна на по-висока цена.

 Което значи, че още утре или тази седмица може да я повиша, за да сравня каква разлика би имала в продажбите.

 Така че възползвай се и поръчай сега за цена на целия пакет от само 29.90лв.

 Ето най-добрата част: Може да изпробваш материалите за МОЙ РИСК…


Изпробвай книгата „Цялостен наръчник за справяне с депресията” – безрисково за 90 дни.

Знам, че тя ще подпомогне живота ти за по-добро.

И също знам, че ще ти помогне да преодолееш каквото и лошо настроение да изпитваш сега или за напред.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от нея БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НИЩО.

Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.

Ето какво значи това:
Ако ти харесва я задръж, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите (не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто не знам как мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).

Прочети я от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… и настроението ти ще се промени.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж я и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се избавиш от неприятние мисли и емоции, както това се случи с мен и с други мои читатели преди време.

Имейлите с това как съм бил полезен, които получавам от свои читатели на сайта или продуктите в него са едно нещата, които ми носят голямо удоволствие и чувство на ползотворност и искам това да се случи и при теб.

Натисни бутона по-долу и постави своята поръчка.


 

Крайна цена – 29.90лв

*книгата ще бъде предоставена в електронен PDF формат, пригоден за всякакви компютри и мобилни устройства


 

 

 

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бизквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close